Як знайти тригери прихованої харчової непереносимості

Napisany przez Ustio

Намагаюся схуднути вже кілька місяців, суворо тримаю дефіцит калорій і регулярно ходжу в зал на тренування. Але вага просто замерла на одній цифрі, і по уранках постійно з'являються сильні набряки під очима та важкість у тілі. Підозрюю, що мій кишечник просто не сприймає якісь корисні дієтичні продукти з раціону. Як знайти тригери прихованої харчової непереносимості швидко і без тривалого очікування результатів аналізів крові у Києві
Odpovědět
Вітаю. Ваша проблема дуже поширена, вага часто стоїть через приховане запалення в кишечнику на їжу, яку організм не може нормально розщепити по ферментах. Коли тіло бореться з невідповідним білком, воно просто утримує воду як скажене у тканинах для захисту від внутрішніх токсинів. Мені в такій ситуації дуже допоміг спеціальний апаратний фуд-тест, який визначає реакцію клітин на сотні інгредієнтів за один короткий візит. На сторінці https://www.altimed.net/uk/ можна знайти програми комплексного скринінгу організму та тестування раціону без голок. Людина просто тримає датчики в руках, а комп'ютерна система фіксує біофізичний відгук ШКТ в реальному часі на моніторі. Я так дізналася про свою приховану непереносимість звичайної вівсянки та томатів, які вважала основою фітнес-меню. Як тільки прибрала ці тригери, за перший тиждень пішло два з половиною кілограми зайвої набряклої води з тіла і вага зрушила.
Odpovědět
Ого, я як раз на вівсянку і налягаю щоранку, думала, що це суперкорисно для фігури та метаболізму! Дякую за підказку про затримку води лімфою, тепер бачу логіку свого тривалого застою. Обов'язково пройду це обстеження.
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející toto téma:

1 host(ů)