Ustio

Junior Member
3.10.2025, 16:28
3
1
1.10.2025
Nespecifikováno

Informace

Skupina uživatelů: Registered
Členství od: 1.10.2025
Strávený čas online: 15 minut(y), 27 sekund(y)

Friends

(empty)

Aktivita uživatele

Hledám spolehlivého výrobce manikúrních nástrojů

3.10.2025, 16:28 Odpowiedzi: 2
Díky moc za tak podrobnou odpověď, přesně takové informace jsem potřeboval. Zaujalo mě hlavně to ruční broušení a kvalita oceli, protože to je přesně to, co u levných nástrojů chybí. Podíval jsem se na nabídku a myslím, že zkusím objednat startovací set. Ušetří mi to čas i nervy, protože opravdu nechci řešit reklamace každých pár týdnů. Oceňuji tvou zkušenost a určitě dám vědět, jak to u nás v salonu funguje.

Hledám spolehlivého výrobce manikúrních nástrojů

3.10.2025, 15:53 Odpowiedzi: 2
V poslední době řeším problém s kvalitou manikúrních nástrojů, které kupuji. Objednal jsem si už několik sad od různých dodavatelů, ale většinou se stalo to samé – kleštičky ztratily ostrost během pár týdnů, nůžky se začaly viklat a u některých kusů se dokonce objevila rez po sterilizaci v autoklávu. V salonu pracujeme denně s desítkami klientek a opravdu potřebuji nástroje, které vydrží dlouhodobé používání, časté dezinfekce i sterilizace. Zajímalo by mě, jestli máte tip na výrobce, který používá kvalitní ocel a zajišťuje ruční broušení. Rád bych také věděl, zda existují značky, které mají certifikace kvality a jestli se dají objednat nástroje přímo do ČR bez problémů s dopravou. Máte někdo konkrétní zkušenosti, na koho se obrátit?

Firemní oblečení pro zaměstnance

1.10.2025, 15:05 Odpowiedzi: 1
My jsme před časem řešili uniformy pro hotel a můžu říct, že kombinace potisku a výšivky dává nejvíc smysl. Potisk je super na větší grafiku, ale výšivka vydrží roky a působí elegantně. Oslovili jsme Code Life https://code-life.eu/ protože umí obě technologie zkombinovat. Vyšili nám logo na polokošile a bundy, zatímco na mikiny dali odolný DTF potisk. Navíc jsme přidali i personalizaci – každý zaměstnanec má své jméno vyšité na rukávu. Výsledek je praktický, reprezentativní a zároveň jednotný. Z dlouhodobého hlediska je to lepší investice než jen levný potisk, který se po pár praních začne loupat.