27.8.2026, 2:50
Kiedy zaczęłam szukać pracy w Polsce, nie chciałam wiązać się od razu ze sztywnym grafikiem, dlatego przeglądałam różne oferty związane z dostawami. Hasło glovo kurier praca https://qiwipartner.pl/pl/courier/courier-glovo/ pojawiało się dość często, ale bardziej niż sama oferta interesowało mnie to, kto pomoże z formalnościami i wyjaśni zasady współpracy. W ten sposób trafiłam na Qiwi Partner i skontaktowałam się z nimi. Otrzymałam konkretne odpowiedzi, a przygotowanie do rozpoczęcia pracy nie okazało się tak skomplikowane, jak wcześniej zakładałam.
Z perspektywy czasu najbardziej doceniam normalny kontakt i elastyczność. Mogłam dopasować godziny pracy do swoich innych zajęć, a gdy pojawiały się pytania, nie musiałam długo czekać na wyjaśnienie. Nie wszystko oczywiście załatwia się samo, ale jako wsparcie przy rozpoczęciu pracy w Polsce współpraca wypadła u mnie pozytywnie.
Z perspektywy czasu najbardziej doceniam normalny kontakt i elastyczność. Mogłam dopasować godziny pracy do swoich innych zajęć, a gdy pojawiały się pytania, nie musiałam długo czekać na wyjaśnienie. Nie wszystko oczywiście załatwia się samo, ale jako wsparcie przy rozpoczęciu pracy w Polsce współpraca wypadła u mnie pozytywnie.