Чим цікавий Xiaomi Redmi Note 14

Napisany przez Bertyvs

Всім привіт! Задумався над покупкою нового бюджетного смартфона, бо мій старий апарат уже зовсім не тримає батарею. Звернув увагу на свіжий Xiaomi Redmi Note 14, ціна у нього приваблива. Може, хтось уже користується цією моделлю? Як він у реальному житті, чи варто купувати для повсякденних задач?
Odpovědět
Привіт! Слухай, серія Redmi Note завжди була народним улюбленцем через ідеальне співвідношення ціни та можливостей, і ця новинка тримає планку. Я сам нещодавно крутив його в руках у магазині, бо вибирав подарунок для мами. Екран там просто шикарний, дуже яскравий AMOLED з хорошою частотою оновлення, на сонці все видно чудово. Перед тим як приймати рішення, я детально вивчав технічні характеристики та тести автономності. Мені дуже допоміг матеріал огляд Xiaomi Redmi Note 14: збалансований смартфон без зайвого https://golosno.media/oglyady/oglyad-xia...z-zajvogo/ на сторінках інформаційний портал Golosno media, там розписано все максимально об'єктивно. Процесор там цілком адекватний, для соцмереж, месенджерів та перегляду відео його вистачає з головою. Батарея тримає стабільно день-півтора активного використання, та й зарядка швидка. За свої гроші це дійсно чудовий робочий інструмент без непотрібних переплат за бренд.
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející toto téma:

1 host(ů)