serpetskiyvaleriy

Junior Member
5.6.2026, 13:49
3
0
13.1.2026
Nespecifikováno

Informace

Skupina uživatelů: Registered
Členství od: 13.1.2026
Strávený čas online: 13 minut(y), 8 sekund(y)

Friends

(empty)

Aktivita uživatele

Terminal A at Dallas Fort Worth Airport – Passenger Guide

1.6.2026, 10:00 Odpowiedzi: 2
A hot air balloon ride in Cappadocia seemed like the least dangerous airsport imaginable, until our basket hit a sudden downdraft during landing and slammed into a dry riverbed. The impact threw me across the basket, and my ribs met the propane tank mounting bracket with a sound that my wife later described as "a bag of walnuts being stepped on." Two cracked ribs, a bruised kidney, and a hospital visit to Nevşehir where the doctor spoke no English but was very good at pointing at x-rays. The balloon company offered to cover the medical bills, but their "coverage" turned out to be a fifty-euro voucher for a future flight. The hospital bill was twelve hundred euros, which I could afford, but the follow-up care back home—more x-rays, a CT scan, and three months of limited activity—cost ten times that amount. My airsports travel insurance from https://sportravelling.com/air-activities/ covered everything from the initial Turkish clinic to the final checkup with my orthopedist. The cracked ribs healed, but the memory of that landing still makes me grab the basket rim every time I see a hot air balloon.

777KPH: Exploring Games for Casual to Pro Gamers

20.5.2026, 6:35 Odpowiedzi: 2
Čau všichni! Rád bych přidal svůj hlas k pozitivním ohlasům, protože si myslím, že férový provozovatel si zaslouží uznání. Poté, co jsem vyzkoušel snad všechny dostupné weby, mohu s klidným svědomím říct, že nejlepší nová online casina  jsou tou správnou volbou. Stránka se načítá bleskově, hry nikdy nevypadávají a hlavně – výběry jsou hotové dřív, než stihnu vypít kávu. Jednou se mi stalo, že jsem omylem dvakrát odeslal stejný požadavek na výběr, a administrátoři mi hned zavolali a vše vysvětlili. Takový přístup jsem nikde jinde nezažil. Už jsem sem nalákal i své kolegy z práce a všichni si to chválí. Tohle je skutečně místo, kde se vyplatí zůstat a užívat si hru bez starostí.

777KPH: Exploring Games for Casual to Pro Gamers

13.1.2026, 22:09 Odpowiedzi: 2
Co se týče rychlosti vkladů a výběrů, mostbet apk mě nezklamal, což je pro mě kritický bod, protože nechci čekat dny na peníze, když je potřebuji, a tady to proběhlo vždycky bleskově, ať už šlo o menší částku nebo větší výhru, všechno bylo na účtu během pár hodin, což se nedá říct o každém sázkovém webu, kde se člověk dočká jen výmluv, a navíc ten jejich zákaznický servis, který jsem zkoušel přes chat kvůli ověření totožnosti, byl neuvěřitelně rychlý a ochotný, pán mi všechno vysvětlil krok za krokem, aniž by mě nutil dělat něco složitě, za takovou efektivitu jsem ochoten zaplatit (tím myslím, že u nich zůstanu).