Вітання!
Мій шурин потрапив у таку саму халепу з ділянкою під Києвом. Знайшов https://www.expert-docs.cz/praga/. Заповнив заявку, йому за годину передзвонили. Все пояснили, що треба вписати, щоб український нотаріус не чіплявся. Підготували довіреність за день. Шурин сходив до нотаріуса в Празі (йому підказали адресу, де без черги), поставив підпис за 15 хвилин. Відправив скан мамі, вона продала ділянку за два тижні. Шурин досі радий, що не пішов у консульство. Гроші віддав вже після всього. Тому сміливо звертайтесь – це реально працює.
Aktivita uživatele
Notářské služby pro Ukrajince v Praze
19.5.2026, 18:30 Odpowiedzi: 1
Ukrajinský notář v Česku
20.4.2026, 16:24 Odpowiedzi: 1
Вітаю
Чула, що в Чехії є українські нотаріуси, які допомагають оформлювати документи для України. Це правда? Бо в консульстві черга на місяць, а мені треба терміново продати квартиру в Києві.
Чула, що в Чехії є українські нотаріуси, які допомагають оформлювати документи для України. Це правда? Бо в консульстві черга на місяць, а мені треба терміново продати квартиру в Києві.
Plná moc k nemovitosti
19.3.2026, 20:15 Odpowiedzi: 1
Доброго дня! Потрібна ваша порада. У мене є невелика квартира в Києві, яку я купив ще до війни. Зараз є орендарі, але договір оренди закінчується через місяць. Вони хочуть продовжити, але їм потрібно підписати новий договір і, можливо, переглянути умови. Я в Празі, не можу приїхати. Хочу оформити довіреність на сестру, щоб вона вирішувала всі питання з орендарями.
Notářská ověření dokumentů
19.2.2026, 20:31 Odpowiedzi: 1
Доброго вечора!
Дівчатка, пидкази, будь ласка, хто стикався з нотаріальним завіренням документів для України тут, у Празі. Мені необхідно завірити копію диплома та додаток до нього для вступу до українського ВНЗ на заочну форму навчання. Чи можна це зробити у звичайного чеського нотаріуса? Вам потрібен переклад? І чи визнають таке завірення в Україні? Дуже не хочеться вибачатися, бо скорочуються терміни подачі документів.
Дівчатка, пидкази, будь ласка, хто стикався з нотаріальним завіренням документів для України тут, у Празі. Мені необхідно завірити копію диплома та додаток до нього для вступу до українського ВНЗ на заочну форму навчання. Чи можна це зробити у звичайного чеського нотаріуса? Вам потрібен переклад? І чи визнають таке завірення в Україні? Дуже не хочеться вибачатися, бо скорочуються терміни подачі документів.
Notářský překlad dokumentů
26.1.2026, 19:50 Odpowiedzi: 2
Доброго дня!
Мені потрібно зробити нотаріально засвідчений переклад документів з української мови на чеську, оскільки я подаю їх до Чеської Республіки. Хвилююся, щоб все було правильно оформлено та прийнято без проблем. Де у Празі краща ця надратити?
Мені потрібно зробити нотаріально засвідчений переклад документів з української мови на чеську, оскільки я подаю їх до Чеської Республіки. Хвилююся, щоб все було правильно оформлено та прийнято без проблем. Де у Празі краща ця надратити?