Aktivita uživatele
Plná moc k prodeji auta na Ukrajině
31.8.2026, 22:41 Odpowiedzi: 1
Мій шурин минулого місяця продавав авто в Києві, живучи у Празі. Він звернувся на https://www.expert-docs.cz/ . Підготували довіреність, де окремим пунктом прописали право на отримання коштів. Також додали зняття з обліку. Він прийшов підписати, і за два дні машина була продана. Казав, що все пройшло дуже гладко. Тому не хвилюйтеся, це реально.
Souhlas s vycestováním dítěte do zahraničí
31.8.2026, 22:28 Odpowiedzi: 1
Вітаю! Ми з чоловіком живемо в Празі, а син (8 років) має поїхати з бабусею до Польщі на канікули. Чи потрібен якийсь дозвіл на перетин кордону? Боюся, що бабусю можуть не пропустити без нас.
Ukrajinský notář v Praze - kdo ho používal?
19.7.2026, 20:02 Odpowiedzi: 1
Вітаю! Шукаю українського нотаріуса в Празі, щоб засвідчити документи для продажу квартири в Києві. У консульстві черги на місяць, а мені треба швидко. Хтось має досвід з місцевими фахівцями?
Notářské ověření dokumentů v Praze - jak ukrajinsky?
19.7.2026, 19:40 Odpowiedzi: 1
Привіт
Люди, хто стикався з нотаріальним завіренням документів у Празі? Треба засвідчити копії дипломів та трудової для працевлаштування тут. Чи визнають чеські нотаріуси наші українські папери, чи потрібен додатковий переклад?
Люди, хто стикався з нотаріальним завіренням документів у Празі? Треба засвідчити копії дипломів та трудової для працевлаштування тут. Чи визнають чеські нотаріуси наші українські папери, чи потрібен додатковий переклад?
Notářské ověření dokumentů v Česku
30.6.2026, 15:15 Odpowiedzi: 1
Доброго дня!
Потрібно засвідчити копію диплома для вступу до українського вищого навчального закладу. Я намагався зробити це у чеського нотаріуса, але вони сказали, що потрібен буде переклад. Де можна зробити все одразу?
Потрібно засвідчити копію диплома для вступу до українського вищого навчального закладу. Я намагався зробити це у чеського нотаріуса, але вони сказали, що потрібен буде переклад. Де можна зробити все одразу?